Styrelsen för Sionistiska Federationen i Sverige

This post has already been read 5816 times!

– Uppdaterad 8/8/17

13925618_1724738771110850_8789649962172795726_o

Saskia Pantell är ordförande och lämnade Sverige 2013 för Bryssel där hon arbetade i EU-kontoret för World Jewish Congress och numera arbetar Saskia på huvudkontoret för World Zionist Organisation i Jerusalem.

Följ henne på facebook.com/saskia.pantell.7

Kontakt: Skriv ”Saskia” i ämnesraden och skicka till e-postadressen: info@zionit.se

 

 


b4c130d0dc275735a12e4e1fb17ba509Daniel Radomski
 Daniel är långvarigt aktiv i judiska och pro-israeliska organisationer, såsom styrelseengagemang i Keren Hayesod – Förenade Israelinsamlingen och Svensk-Israeliska Handelskammaren. Han är en alumnus från det israeliska utrikesdepartementets internationella ledarskapsprogram och medlem av den judiska världskongressens (WJC) Jewish Diplomatic Corps. Daniel är gästkrönikör i den israeliska dagstidningen Haaretz och en regelbunden kommentator på israelisk radio avseende Sveriges judar och sionister.

Kontakt: Skriv ”Daniel” i ämnesraden och skicka till e-postadressen: info@zionit.se

 

Karina

 

Karina Blecher. 42 år. Bor i Stockholm. Är kassör i styrelsen. Till vardags tjänstgör som säkerhetshandläggare i en svensk myndighet. Administrerar 5 PRO-israeliska och PRO-judiska grupper på Facebook som en del av min Hasbara engagemang.

Kontakt: Skriv ”Karina” i ämnesraden och skicka till e-postadressen: info@zionit.se

 

 

Gabriel Rosenberg

 

Gabriel Rosenberg är styrelsemedlem i Sionistiska Federationen i Sverige. Gabriel är politisk rådgivare på en internationell organisation i Sverige och medlem av den judiska världskongressens (WJC) Jewish Diplomatic Corps. Han har publicerat artiklar i Arutz Sheva (IsraelNationalNews.com), TheBlaze (en av USA:s största nyhetswebbsidor) och Hemmets Vän.

Följ honom på Twitter @GabRosenberg och Facebook.com/gabriel.rosenberg

Kontakt: Skriv ”Gabriel” i ämnesraden och skicka till e-postadressen: info@zionit.se

 

Carina Peleg

 

Carina Peleg är styrelsemedlem i Sionistiska Federationen i Sverige och kassör i Samfundet Sverige Israel väst och styrelsesuppleant i Sverige/Israel Riks. Hon har arbetat och bott i Israel i 10 år. Nu arbetar Carina som verksamhetschef för en större idrottsförening i Göteborg.

Kontakt: Skriv ”Carina” i ämnesraden och skicka till e-postadressen: info@zionit.se